Onschuldig als de nacht , stralen als de zon , ruiken als een bloem geeft ons hart de positieve kracht.

Onschuldig als de nacht , stralen als de zon , ruiken als een bloem geeft ons hart de positieve kracht.

 

Onschuldig als de nacht , stralen als de zon , ruiken als een bloem geeft ons hart de positieve kracht

 

De grootste verrassing in het leven zijn wijzelf, hoe we ons opstellen en gedragen in deze wereld waar geweld normaal lijkt te zijn en er steeds minder respect is onder de mensen.
Eerlijkheid en vriendschap worden door de meesten mensen niet meer gewaardeerd maar word gezien als een kans om daar misbruik van te maken.
Waar gaat het naartoe op deze aarde is geld zo’n invloedrijk betaalmiddel dat veel dingen niet meer betaalbaar zijn en karakters van mensen daar de dupe van zijn geworden.
Of is het gewoon de educatie dat we niets meer willen leren en alleen maar dollar tekens zien en daar zo snel mogelijk aan willen komen en het bezitten.
Karakters van mensen veranderen door geld, doormiddel van het in overvloed hebben of doordat er een tekort aan is.
Waarom heeft geld zo’n enorme impact op iemand zijn karakter en komt er bij sommigen een enorme verandering in zijn doen en laten.
Er zijn zoveel leuke en belangrijke dingen in het leven die we juist met geld nooit kunnen veroorloven maar toch denken de meesten met geld de overhand te hebben.
Totdat ze met de waarheid geconfronteerd worden en ontdekken dat hun overmoedige gedrag overbodig was, want nu is er iets gebeurd wat er met geld niet meer goed te maken is of op te lossen.
Op dat tijdstip realiseren ze zich dat ze beter zo stil als de nacht waren gebleven en hun karakter tegenover anderen was blijven stralen als de zon.
Hun verschijning ergens was blijven ruiken als een bloem en iedereen positief praatte over de positieve houding en gedragingen vanuit hun hart.
Eenvoud streelt de mens.
Vriendelijkheid kost niks en is onbetaalbaar geeft meer mogelijkheden en word gewaardeerd in de maatschappij.
Contacten worden sneller gemaakt en geeft het leven meer inhoud in een gezonde en gerelativeerde omgang.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen