Aanmoediging is de Beste Support die we Iemand kunnen Geven

 

Leven kan zijn uitstekende kanten hebben en dan zijn we erg gelukkig maar er is ook wel eens een schaduw zijde met een diepte punt.
Op deze momenten zijn onze gedachten niet helemaal meer helder en dan moeten we constateren dat er vele dingen niet meer belangrijk zijn, omdat we het gelukkig zijn missen.
Velen van ons hebben al kennis gemaakt met de schaduw zijde en de slechte tijden in ons leven ontmoet.
En in deze periode zonder de aanmoedigende woorden van onze ouders, vrienden of geliefden, is het bijna niet mogelijk voor ons om verder te gaan.
Maar door de opbeurende woorden en de te geven hoop zien we het licht weer schijnen en krijgen we weer moed om ons verder te oriënteren voor oplossingen.
Het is soms gemakkelijk om geldelijke voordelen aan een andere weg te geven of te ontvangen maar dat is niet altijd de oplossing,
Omdat we soms gewoon vergeten dat de meeste mensen een aanmoediging nodig hebben die niet met geld te verkrijgen is.
Een ondersteunende support kan iemand helpen om zijn zelfverzekerdheid weer terug te krijgen en dan geheel met nieuwe energie het leven weer optimistisch in ziet.
Een “hart onder de riem steken” kan soms wonderen verrichten en bij een inzinking de accu weer opladen om positief te kunnen nadenken.
Daarom is het zo belangrijk dat we ons bevinden onder de juiste mensen die elkaar  support willen geven en niet uit zijn op winst.
Elkaar kunnen ondersteunen in verontrustende tijden is iets waar een ieder behoefte aan heeft, want een jaar heeft geen 364 uitmuntende dagen.
En op de donkere dagen hebben we allemaal een schouder nodig om ons verdriet te delen het liefst bij iemand die een aanmoediging en support kan geven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/aanmoediging-de-beste-support-die-iemand-kunnen-geven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Aanmoediging is de Beste Support die we Iemand kunnen Geven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen