Accept de Uitdagingen in het Leven, want het is de Gave om Ons te Helpen Groeien

 

Uitdagingen zijn niet altijd goed in ons leven, want er is iets te verliezen bij het niet volbrengen of overwinnen ervan.
Maar soms hebben we geen keuze en worden we er direct mee geconfronteerd dus zo voor de leeuwen gegooid en moeten we reageren en het maar zien te voltooien voor een overlevens kans.
Op dat moment is het een moeilijke opgaven met een schok en zal een snelle beslissing ons meer kansen geven en bij voltooing ervan geeft het ons meer zelfverzekerheid.
Het leven is eigenlijk een groot raadsel, want we weten nooit wanneer en wat voor uitdaging we gaan ontmoeten.
We weten alleen dat we moeten presteren en het vervullen een uitdaging om verder te gaan met ons leven, doordat bij falen het ons zal verzwakken met een psychische onzekerheid.
De geestelijke verwerking is bijna onvergetelijk, bij iedere nieuwe uitdaging waarbij we geconfronteerd worden met ongeveer hetzelfde onderwerp breken de zenuwen los.
Terwijl als wij het geaccepteerd hadden en voltooid dit ons een ervaring rijker en veel sterker heeft gemaakt met een zekerheid dat we het wel aankunnen.
En er klaar voor zijn als een soortgelijke gebeurtenis zich weer zou voordoen de volgende keer.
Probeer daarom nooit te twijfelen en direct realistisch na te denken over de belevenis op dat tijdstip met een directe beslissing zo snel als de bliksem voor de best mogelijke uitkomst.
Daarmee kan onze zelfverzekerdheid groeien en zullen andere levensuitdagingen makkelijker te verwerken en op te volgen zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/accept-de-uitdagingen-in-het-leven-want-het-is-de-gave-om-ons-te-helpen-groeien.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Accept de Uitdagingen in het Leven, want het is de Gave om Ons te Helpen Groeien

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen