Accumulatie van al de Kleine Stappen kan Leiden naar de Top van Ons Leven

 

In een grote mensenmassa zullen we als alles in orde is en we ons normaal gedragen niet opvallen, maar zo gauw als we dat veranderen kunnen we een middelpunt worden.
Hoe extremer we ons uiterlijk veranderen zowel kleden en gedragen hoe groter de kans is dat we opvallen in anderen hun oogvizier.
Anders zijn dan anderen of veranderingen op een verschillende manier doen kan de aandacht trekken, geïnteresseerden zullen daardoor geïnspireerd raken en contact zoeken.
Vooral als we daarmee over resultaten beschikken en bekendheid gemaakt hebben dat onderscheid ons van anderen en maakt ons interessant.
Iedere keer als we een stap in de goede richting zetten klimmen we een treetje op en onze extensie neemt zo toe en verhoogt de levensstatus.
Onze levenswandel kan zo beetje bij beetje maneuvreren naar een hoger punt en stapsgewijs door de accumulatie het hoogste punt bereiken in ons leven.
Dat zal het hoogtepunt zijn in ons leven om de opperste top te bemachtigen.
Daar gearriveerd kan onze levensstijl veranderen en zal een elite voortbestaan in betere kringen de upper class een nieuwe uitdaging zijn.
Aangekomen in het culminatiepunt van ons leven is de bezieling anders en om te blijven vertoeven in deze kringen moet er veel kapitaal achter de hand zijn en genoeg cashflow.
Bedrijfstop en mensen met regeringsautoriteiten functies hebben daar de bovenlaag.
De handel en wandel van de mensen met zo’n levensstandaard behoord tot de uitschieters in de wereld van topbedrijfsleiders tot regeringstop die in topconferenties de overhand hebben.
Voortleven in de elite gemeenschap kan ook een nietsbetekenende levensstijl teweeg brengen, want hoger is er niet meer en de meesten hebben het met kleine stappen bereikt en de terugval kan met een adembenemende snelheid gaan dat voortbestaan nietswaardig kan zijn.
De accumulatie die wij met zorg en bescheidenheid trapsgewijs hebben veroverd naar de top van ons leven, moet daarna ons ook de maximale beheersing geven om daar te blijven, zodat het esthetisch verantwoord zal zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/accumulatie-van-al-de-kleine-stappen-kan-leiden-naar-de-top-van-ons-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Accumulatie van al de Kleine Stappen kan Leiden naar de Top van Ons Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen