Achter de Deur is de Liefde

 

Iedereen komt op een leeftijd dat wij verlangen naar de liefde.
Willen de liefdes deur openen om te ontdekken wat er aan de andere kant is.
Waren we de sleutel maar kwijt geraakt na onze eerste liefde met de deur op slot om compromissen te sluiten voor oplossingen tezamen in harmonievaring,
Want als er één schaap over de dam is volgen er meer, is de volledige waarheid door teleurstellingen en ondervindingen in ons leven, geluk en tevredenheid kan dat veranderen.
Na die deur naar de liefde te hebben open gedaan is er iets ontdekt dat niet alleen genot geeft.
Maar ook een hoop innerlijke pijn op de momenten als het verkeerd gaat met onze geliefde.
Maar het was een spannende tijd voordat het zover was om de deur met daarachter de liefde te openen.
Het was leven naar een belevenis, wat was het toch fijn om toen jong en onschuldig te zijn met weinig levenservaring.
Die eerste keer dat wij het moesten ontdekken en weten, dat kunnen wij nooit meer vergeten.
Dat zal ons altijd bij blijven in onze gedachten, want de ware zal altijd op ons wachten en blijven rond zweven in dromen en onze geest.
Iedere persoonlijkheid heeft vele verschillende gedachten die wij kunnen ontdekken om alle deuren één voor één te openen op zoek en nieuwsgierig naar de levensweg in hun innerlijke gedachten.
De ontdekkingen en ervaringen achter iedere deur van iemands gedachten is eindeloos of verrassend en veranderbaar zoals het weer.

Overeenstemmingen, regelingen, onderhandelingen, schikkingen en een middenweg zoeken met elkaar is een redding en verstandig voor een goede verstandhouding in iedere relatie.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

English Version
Lees Meer Poezie…….

@auteurjanjansen

 

Dagelijkse Poëzie en Verhalen - The Door to Love

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen