Al Draagt een Aap een Gouden Ring, het Is en Blijft een Lelijk Ding

 

Bij onze geboorte zijn wij allemaal knap voor onze trotse ouders.
Maar met de loop der jaren zal dat verslechteren of kan ons uiterlijk verbeteren.
Het is al bewezen in deze maatschappij dat hoe aantrekkelijker we er uitzien des te meer kans we maken op succes en aandacht.
Dus iedereen doet er alles aan om er mooi uit te zien zodat er dan meerdere kansen te  creëeren zijn in het dagelijkse leven.
Om zo met het uiterlijk meer kans en profijt te hebben bij anderen.
Meestal veranderd daardoor dan ook het karakter van die personen door te veel aandacht.
Want iedereen wil een persoon in zijn vrienden kring of als partner die er goed uitziet en door alle aandacht  die ze dan ontvangen beginnen ze zich meer dan een ander te voelen.
Krijgen kapsones en zijn verwaant en willen niet meer met iedereen praten en verliezen het sociale gevoel.
Het heeft hun goede hart met spontane karakter verslechtert wat sommige mensen zal afstoten, omdat ze zich ongepast opstellen tegenover anderen.
Een mooi uiterlijk is iets moois om tijdelijk naar te kijken maar een goed hart is aan de buitenkant niet te bespeuren maar is van levensbelang voor een goede communicatie tezamen.
Want alleen van een mooie tafel kunnen we niet eten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/al-draagt-een-aap-een-gouden-ring-het-is-en-blijft-een-lelijk-ding.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Al Draagt een Aap een Gouden Ring, het Is en Blijft een Lelijk Ding

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen