Alleen Degenen die Durven te Falen, kunnen Grote Successen Behalen

 

Door de ingestorte economie en vele concurrentie is het zeer moeilijk om het hoofd boven water te houden of een nieuw bedrijf te openen.
De onkosten om resultaten te verkrijgen zijn tegenwoordig zo hoog waardoor veel mensen die graag iets nieuws willen beginnen of een eigen bedrijf gaan starten er erg onzeker door zijn worden.
Maar “niet geschoten is altijd mis” dus laat ons eigen niet ontmoedigen en start met hetgeen wat we graag willen doen en bereiken, geef de moed niet op.
Iedereen kan falen in zijn leven bijna niets gaat vanzelf en het kost tijd om successen te boeken als we geen geluk hebben vanaf de start.
Als we geloven in onszelf zal alles goed komen en kunnen we falen maar ons doorzettingsvermogen zal er alles aan doen om het voorgenomen doel te bereiken.
Geef onszelf de tijd en met het zelfvertrouwen zullen we onze capaciteiten kunnen verhogen tot het succes bereikt is.
Geef nooit op, blijf altijd in onszelf geloven en verzamel genoeg informatie om de strijd aan te gaan op de weg naar succes.
Het zal altijd een moeilijke periode worden, omdat het allemaal nieuw is en er eerst genoeg ervaringen moeten worden opgedaan.
Maar als het eenmaal zover is zal alles beter gaan, probeer deze moeilijke tijden eerst te overwinnen en blijf positief bewegen en denken.
Als we alles kunnen verwerken en overwinnen zal succes op zeker een keer de overmacht krijgen, want door falen en leren is iedereen begonnen aan een succes carrière.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/alleen-degenen-die-durven-te-falen-kunnen-grote-successen-behalen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht   #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Alleen Degenen die Durven te Falen, kunnen Grote Successen Behalen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen