Alleen Jij bent diegene die Speciaal Voor Mij is

 

De wereld kan vergaan maar mijn liefde voor Jou zal altijd blijven bestaan.
Jij bent de zon in mijn leven die de zonnestralen laat schijnen vanuit Jouw hart.
Mijn inspiratie en kijk op het leven komt door de positieve invloed die jij mij iedere dag weer geeft.
Door mij te laten voelen en weten hoe belangrijk ik voor Jou ben om ons leven samen verder te voortzetten in een vriendschappelijke en glorieuze harmonie.
De gevoelens die jij mij geeft zijn met geen pen te beschrijven maar ik doe mijn best.
Iedere keer als ik in Jou ogen kijk en die glinstering zie voel ik mij een prins/prinses op het witte paard die zijn gevoelens op de juiste manier wil tonen en innerlijk voelt.
Er is geen ander die Jou kan overtreffen voor mijn innerlijke belevenissen, heel mijn hart en gedachten zijn toegewijd aan Jou.
In mijn gedachtegang ben jij constant aanwezig, ik ga met Jou in mijn denkwereld slapen en sta s’morgens er weer mee op.
Er gaat geen seconde voorbij in mijn fantasie wereld en jij bent daarin aanwezig wat mij een volledige genoegdoening geeft om de vreugde te gewaarworden in mijzelf.
Het lijkt wel een droom waar ik in leef, waar mijn geluk en gevoelens voor jou eindeloos zijn en iedere dag groeien met blijdschap.
De bloem die mijn leven iedere dag meer op bloeit ben jij met die stralende ogen en vrolijke glimlach die mij al die vreugdevolle momenten geeft.
Dit speciale ontroerende gevoel wat anderen mij nog nooit hebben gegeven als ik bij hun was, dat maakt Jou zo speciaal, bedankt voor Jou liefde.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/alleen-jij-bent-diegene-die-speciaal-voor-mij-is.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Alleen Jij bent diegene die Speciaal Voor Mij is

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen