Alleen Vanwege een Pijnlijke Dag Betekent niet dat Morgen niet Plezierig zal Zijn

 

Alle dagen in ons leven zijn gelukkig niet het zelfde en als we konden kiezen zou dat de oplossing zijn maar helaas is dat niet zo.
Want er zijn ook pijnlijke dagen dat alles tegen zit en er dan ook nog eens iets onprettigs  gebeurd of tegen ons word vertelt waardoor ons hart de pijn moet kunnen verdragen.
Dat zijn dan van die dagen die we snel willen vergeten maar dat is niet zo eenvoudig als met een goede dag.
Als ons pijn gedaan word werkt dat op onze zenuwen en zijn we totaal van slag en het komt steeds weer terug in onze gedachten iedere keer maar weer als we ermee geconfronteerd worden of die persoon ontmoeten of zelfs alleen maar de naam horen.
Maar dat is nu iets wat we moeten leren te vergeten laat zo iets één keer voorkomen en die dag kunnen ze ons pijn doen maar ons leven moet positief door gaan en niet door deze ene ervaring een breekpunt in het positive leven worden.
De pijn kunnen we niet meer veranderen die is er al geweest en dat kunnen we alleen maar verbeteren door een positieve houding aan te nemen.
Verschrikkelijke dingen en ongelukken komen altijd onverwachts en op een niet gepast moment maar er zal niets aan te veranderen zijn alleen door kalm en beheerst te blijven kunnen we onze emoties bedwingen en voor de beste oplossingen zoeken.
Denk op zulke momenten altijd aan anderen die vele ergere dingen dagelijks moeten ervaren en probeer zo positief te denken over ons eigen probleem.
Morgen is weer een andere dag met nieuwe ervaringen en uitdagingen op weg naar een beter beheerste toekomst waar tevredenheid en positieve kracht overheerst.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/alleen-vanwege-een-pijnlijke-dag-betekent-niet-dat-morgen-niet-plezierig-zal-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Alleen Vanwege een Pijnlijke Dag Betekent niet dat Morgen niet Plezierig zal Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen