Alles heeft zijn Eigen Schoonheid, als We het niet kunnen Koesteren, Laat het Dan niet Omkomen

 

Er zijn bepaalde mensen die nergens geen waarde aan hechten maar alles en iedereen heeft wel degelijk een belang voor de juiste persoon.
Wat voor de één geen betekenis heeft is voor de ander goud waard of omgekeerd dat zijn gewoon de ongekende eigenschappen van het leven.
Sommigen zijn tevreden met een knipoog en anderen kunnen we nooit blij maken met wat wij ook doen het is nooit goed of genoeg.
Daar moeten we gewoon mee leren leven en ons eigen aanpassen aan deze gewoontes en daar niet te veel bij stil staan.
Als wij zelf onze waarde weten en daar tevreden mee zijn, kunnen we die voor elke prijs aanbieden aan anderen die daar de waarde van kunnen inschatten.
Schoonheid heeft zijn charmes en kennis zijn geweten daardoor kunnen we er een dikke boterham door eten met rijkelijk beleg en praal, sprak de wijsheid.
Koester en respecteer deze mooie momenten in het leven, want ze zullen verdwijnen met der tijd en duren niet eeuwig.
Het leven heeft zijn eigen wetten, het licht gaat vaak eerder uit dan wij het verwachten dus als het brand geef het alle kansen voor onszelf om het ten volle te gebruiken en we er het uiterste uithalen wat we verdienen zodat we niets verloren laten gaan.
Koester ieder moment in ons leven laat niets ontsnappen of verloren gaan om het geluk te vinden, want dat zal onze schoonheid zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/alles-heeft-zijn-eigen-schoonheid-als-we-het-niet-kunnen-koesteren-laat-het-dan-niet-omkomen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Alles heeft zijn Eigen Schoonheid, als We het niet kunnen Koesteren, Laat het Dan niet Omkomen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen