Alles kan Beter zijn als we Bereid zijn om Harder te Werken aan Onze Vastberadenheid

 

Steeds maar blijven twijfelen of ergens vroegtijdig mee stoppen gaat Ons niet vooruit helpen  maar zal aan investeringen en tijdsverlies een slechte indruk achterlaten bij anderen.
Met waarschijnlijk in hun gedachten dat we niet weten waar we mee bezig zijn om zo met onze tijd en geld om te gaan alsof het oneindig is en geld als water verdient word.
Het lijkt wel of alles niet georganiseerd is of dat iedere planning van richting veranderd naar een kleine tegenslag die met vastberadenheid en doorzettingsvermogen zou opgelost kunnen worden in een bepaald tijdschema.
Maar wat vroegtijdig word afgesloten doordat de hoop word opgegeven en er geen geloof meer in is door te weinig ervaring en kennis.
Terwijl de kennis juist moet worden opgedaan door ervaring en bij voortzetting van het werkschema we die juist kunnen verwerven.
Dus om dat dan binnen te halen moeten we zeker niet stoppen en gewoon doorzetten en verder gaan en zo alles wat we verder nodig hebben om te slagen in ontvangst nemen.
Opgeven is gewoon heel erg onverstandig en daar zal nooit wat mee te behalen zijn, alleen maar verlies op alle fronten.
Dus weet altijd waar we aan beginnen en bij een start zo vastberaden zijn dat stoppen onmogelijk is, zodat alles waar we een aanvang mee nemen zal lukken zodat er word gepresteerd om succes te volbrengen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/alles-kan-beter-zijn-als-we-bereid-zijn-om-harder-te-werken-aan-onze-vastberadenheid.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Alles kan Beter zijn als we Bereid zijn om Harder te Werken aan Onze VastberadenheidDagelijkse Gedichten en Verhalen - Alles kan Beter zijn als we Bereid zijn om Harder te Werken aan Onze Vastberadenheid

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen