Als de Weg Waar we Lopen te Steil is, Laten we Beginnen te Effenen voor een Nieuwe Weg

 

Wij hebben allemaal wensen in ons leven en merendeels zijn die groter dan onze capaciteiten zijn om ze te realiseren.
Ze liggen niet in het bereik van ons vermogen maar we moeten ze daarom niet opgeven en er gewoon alles voor doen om ze te verwezenlijken.
Daar moet natuurlijk moeite voor gedaan worden om het voor elkaar te krijgen en dat gaat niet met stil zitten, er moet dus veel gebeuren en actie komen.
Als we het ons meer comfortabeler willen maken zullen we moeten zorgen dat we de dingen eerst gemakkelijker kunnen bereiken, dus eerst uitzoeken wat we allemaal nodig hebben.
Het moment als we dat hebben uitgezocht kunnen we gaan beginnen met de praktische handelingen en een methode uitbouwen dat alles makkelijker te bereiken is.
Maken op deze manier het ons eigen meer comfortabel om sneller dingen gedaan te krijgen in een kortere tijd met hetzelfde eindresultaat.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, even vergeten dat we eerst moeilijk gedaan hebben om het gemakkelijker te maken, maar er nu blij en tevreden mee zijn.
Soms kost het even moeite en tijd om iets voor elkaar te krijgen wat later veel tijd en moeite bespaard en met veel voordelen.
Probeer altijd een methode te bedenken met een systeem dat het bereik ervan beter en sneller is de functionaliteit gebruiksvriendelijk met een uitstekende uitwerking.
Zodat onze nieuwe strategie volledig is uitgewerkt tot een uitmuntende verbetering waar een ieder het nut en bedoeling van inziet.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-de-weg-waar-lopen-te-steil-laten-beginnen-te-effenen-voor-een-nieuwe-weg.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als de Weg Waar we Lopen te Steil is, Laten we Beginnen te Effenen voor een Nieuwe Weg

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen