Als een Vriendschapsband Omslaat in Liefde is het Moeilijk om Elkaar Los te Laten.

 

Iedereen weet dat veel goede contacten hebben pluspunten zijn in ons leven, maar niet iedere persoon beseft of weet dat het soms zelfs belangrijker kan zijn dan financiën bezitten.
Dat is gebaseerd op de gedragingen van bepaalde personen, zij vergeten dat niet alles te koop is en absoluut niet op elke plek waar we ons bevinden datgene te verkrijgen is waar wij naar verlangen.
Vrienden zijn bereid om alles te delen als daar de mogelijkheden en kansen voor zijn, dan hoeven we niet meteen te denken aan eigendommen, maar aan kennis, warmte en vriendschap.
Een gemeenschap van connecties die met elkaar verbonden zijn voor een biedende helpende hand wanneer dat nodig mocht zijn of als er behoefte aan is.
Ook het leven is meer gemoedelijker als wij veel familie, vrienden of kennissen hebben er is dan altijd wel wat te doen onder elkaar om vreugdevolle momenten samen te delen.
Een vriendschapsband ontstaat meestal door wederzijds respect en vertrouwen waarna er meerdere ontmoetingen zullen plaatsvinden om plezierige tijden samen te beleven.
De vriendschapsrelatie zal hierdoor versterken en de band verbeteren waardoor er een houden van of liefdesrelatie ontstaat waar eerbied en bewondering voor elkaar verering heeft.
Consideratie voor elkaar geeft het gevoel dat er meer is dan alleen maar vriendschap en bij iedere nieuwe ontmoeting is er blijdschap en symphatie.
Voor een ieder is het fijn om zulke speciale personen in onze vriendenkring te hebben of te verwelkomen, want hun zullen een grote aanwinst en verbetering zijn van onze dagelijkse routine.
Daarna zal het moeilijk zijn voor beiden om elkaar vaarwel te zeggen, want als een vriendschapsband zo sterk is dat het tot liefde is uitgegroeid is het bijna onmogelijk om de relatie los te laten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Als een Vriendschapsband Omslaat in Liefde is het Moeilijk om Elkaar Los te Laten 1 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen