Als er een Fout is Gemaakt moeten we Zoeken naar de Beste Oplossing

 

Het probleem bij mensen is dat wij allemaal fouten maken maar niet iedereen die wil erkennen.
En dat kan hoog oplopende meningsverschillen geven en onnodige ruzies met verkeerde uitwerkingen en frustraties.
Terwijl het beter is om onze fouten gewoon toe te geven en daar een juiste oplossing voor vinden, waar we dan ook tegelijkertijd van leren.
Maar sommige zijn zo eigenwijs of hebben een minderwaardigheidsgevoel en denken dan dat ze voor nog dommer worden aangezien.
Niemand is perfect en iedereen maakt fouten en als we dat niet willen inzien of erkennen is het moeilijk om ze te verbeteren of aan te passen.
Waardoor we eigenlijk nooit goed in de samenleving kunnen functioneren en er constant overbodige discussies zullen zijn.
In de maatschappij  moeten wij ons gewoon aanpassen en proberen om vrienden te maken door sociaal te zijn en als er iets fout gaat het oplossen in een vreedzame samenwerking.
Dat zal de beste resultaten geven en is een goede leerschool voor de volgende keer, speciaal als het problemen opgeleverd heeft of wij erdoor verloren hebben.
Zulke dingen blijven altijd beter in het geheugen hangen doordat wij er niet blij mee waren en graag deze dingen willen voorkomen.
Daarom is het beste om altijd eerlijk te zijn in het leven en als er dan iets verkeerds gaat kunnen wij samen denken en zoeken naar de beste oplossing.
Ieder mens fouten maken in hun leven.
Iemand die vaak herhaaldelijk dezelfde fout maken is een veel voorkomende fouten maker, is niet zo slim of een overtreder.
Een persoon die bewust maakt dezelfde fouten en wil niet te verbeteren is het hebben van een eigenwijze houding.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-er-een-fout-gemaakt-moeten-zoeken-naar-de-beste-oplossing.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als er een Fout is Gemaakt moeten we Zoeken naar de Beste Oplossing

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen