Als er geen Lift is naar Succes, Zullen wij de Trap Moeten Nemen

 

Succes is iets dat wij moeten verdienen en krijgen we niet zomaar voor niks.
Ok sommigen onder ons hebben het geluk en komen direct in de lift omdat een ander al succes heeft geboekt waar hun van kunnen profiteren.
Maar dat succes is ook niet uit het niets ontstaan en kan als er niet genoeg aandacht aan besteed word weer verdwijnen.
Daarom is het belangrijk om succes te blijven behouden door constant resultaten te laten zien en die dan steeds maar weer stap voor stap uit te breiden met een beter resultaat.
Als wij daar aan kunnen blijven voldoen komen wij ook in die lift terecht en zal ons succes beloont worden met opdrachten.
Want een ieder wil tevreden klanten en die willen ook graag resultaten kunnen overleggen met hun klanten.
Zo komen we in een cirkel terecht met allemaal tevreden mensen die succesvol bezig zijn door jou trapsgewijze zakelijke inzicht door gemaakte resultaten steeds weer te overtreffen.
Omdat de cirkel start altijd met een punt e weenr terug te komen naar dit punt zal alleen bij het succes zijn of als er tevredenheid is bereikt.

En zo kunt U deze zakelijke trap die uitgegroeid is in het nemen van een lift of zelfs beter weer overgeven aan Uw opvolgers die daar van kunnen profiteren.
Want met resultaten ontstaan er kampioenen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-er-geen-lift-is-naar-succes-zullen-wij-de-trap-moeten-nemen.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als er geen lift is naar succes, zullen wij de trap moeten nemen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen