Als er Iets niet Bedoeld is voor Ons, zal het niet Gebeuren, Ongeacht hoeveel Munten we Gooien bij een Fontein

 

Als de dingen niet gaan zoals we willen en niet op onze levensweg komen, hoeven we niet in paniek te raken of ongerust te zijn.
Want er zijn zo veel andere dingen die ook buiten onze controle vallen maar we toch de kans hebben om het te laten slagen.
Iets wat voor ons bestemd is zal ook naar verloop van tijd toegewezen worden, er is eigenlijk al een levenslijn voor ons uitgestippeld met verschillende obstakels om ons karakter op de proef te stellen.
Hoe erg we ook voor iets smeken of hopen als het niet voor ons bestemd is zal het ook nooit aangewezen worden aan ons.
Alle moeite die we er voor doen zal verloren energie zijn en is beter aan iets anders te besteden, want die droom zal een bedrog zijn die nooit uitkomt.
Soms verheugen we onszelf zo op iets en hebben er goede hoop over maar er gebeurde niks, terwijl een andere keer we nergens aan denken en er van alles gebeurd en we iets kunnen opstrijken.
Het bemachtigen van iets hoe klein het ook is, kan ons een vreugdevol gevoel geven, het is als een cadeau wat ons verrast als we het uitpakken.
Iets wat voor ons bestemd is daar hoeven we geen wensen voor in vervulling te laten gaan, het zal op zeker op ons levenspad verschijnen, het is dan aan ons of we er gebruik van maken of het verwaarlozen zodat we onze kans verliezen.
Als iets is vastgesteld voor ons en we daar voor gekwalificeerd zijn om als eindbestemming daarvan te dienen kan dit het gelukzaligste moment zijn in ons leven.
Waar wij gelukkigerwijs er fortuinlijk van kunnen genieten en dit de periode van blijdschap zal zijn in ons bestaan op aarde.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-er-iets-niet-bedoeld-is-voor-ons-zal-het-niet-gebeuren-ongeacht-hoeveel-munten-we-gooien-bij-een-fontein.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als er Iets niet Bedoeld is voor Ons, zal het niet Gebeuren, Ongeacht hoeveel Munten we Gooien bij een Fontein

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen