Als we Geloven in Onze Eigen Mogelijkheden, Zijn we al Halverwege Ons Doel

 

Zelfvertrouwen geeft meer voldoening en is zo belangrijk bij beslissingen nemen voor onze toekomst.
Iets wat we nooit proberen of er alleen maar naar kijken en over praten zal ons niet voldoende kennis vergaren om daar alle vertrouwen in te hebben.
Het in de praktijk ervaren geeft ons altijd een beter inzicht hoe het allemaal werkt en dan kunnen we verbeterende aanpassingen maken.
Maar als we  in onszelf geloven is het gemakkelijker als we ergens aan beginnen dat we het ook kunnen volbrengen met een perfect resultaat.
Aarzelen en geen geloof erin betekent zwakte dus dan is het beter niet te doen.
Maar als we een doel hebben ook erin geloven en de  mogelijkheden hebben dan moeten we ervoor gaan en alleen nog maar vooruitkijken.
Alle mogelijkheden kunnen gebruiken die we hebben om de kansen op slagen te vermeerderen met positieve energie.
Ons eigen al een inbeelding maken over het eindresultaat zal nieuwe ideeën op tafel brengen die gebruikt kunnen worden om het voorgenomen doel eerder te bereiken.
Betrek betrouwbare vrienden in iets om zo meerdere hoofden er over te laten denken en dan tezamen tot betere conclusies komen.
Geloof hebben en uitbreiden van onze mogelijkheden zal ons vervroegde resultaten tonen met een snellere verspreiding van het woord over ons te bereiken doel.
Dan zijn we eigenlijk al halverwege ons doel met het geloof in meerdere mogelijkheden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-geloven-onze-eigen-mogelijkheden-zijn-al-halverwege-ons-doel.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als we Geloven in Onze Eigen Mogelijkheden, Zijn we al Halverwege Ons Doel

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen