Als het Schip niet bij Ons Komt, Moeten We er Naartoe Zwemmen

 

Als we in het leven te gemakkelijk denken over onze toekomst zullen we niet snel iets bereiken.
Afwachten op de dingen die gaan komen zal onze keuze en gevoel kunnen teleurstellen, daarom is het beter om zelf onze voorkeur en keuzemogelijkheid vast te stellen.
Dat zal ons ook meer genoegdoening geven en kracht om er met alle aandacht mee bezig te zijn.
Niet altijd zijn de dingen die ons interesseren binnen handbereik en zullen we er moeite voor moeten doen als we er voor gekozen hebben om daar ons doel op te richten.
Het zal niet altijd eenvoudig zijn maar “nood breekt wetten” en als wij daar onze zinnen op gezet hebben moeten we er ook alle moeite voor doen om ons dat te kunnen realiseren.
Niks zal ons zomaar in de schoot geworpen worden er zullen altijd bepaalde voorwaarden zich ontspinnen, want de meesten doen alles met een reden om er op vooruit te gaan.
Dus overzie eerst alles goed voordat we in het water springen en ons schip niet kunnen bereiken, omdat er teveel eisen zijn waar wij niet aan kunnen voldoen.
Willen we toch alles op alles zetten om dat het onze passie en keuze is dan moeten we stap voor stap een plan maken en dit strategisch uitvoeren.
Onze hardnekkigheid en doorzettingsvermogen zal ons dan leiden tot een succesvol eindresultaat met een overwinning op onszelf.
Het is altijd goed om ons gevoel te volgen en weten wat we willen in het leven, zodat we niet een afwachtende houding aannemen maar actie ondernemen als er iets in onze gedachten opkomt.
We moeten leren zwemmen als het schip niet naar ons toe komt en alle belemmeringen goed in acht nemen om teleurstellingen te voorkomen en dan toch het schip te bereiken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-het-schip-niet-bij-ons-komt-moeten-we-er-naartoe-zwemmen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als het Schip niet bij Ons Komt, Moeten We er Naartoe Zwemmen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen