Als ieder Mens op Aarde die het zich kan Permitteren een Bijdrage Levert aan Armoede Zal het er ook Niet meer Zijn.

 

Er is meer armoede dan rijkdom op deze aardbol,maar als de miljardairs die bijna niet meer weten wat zij met hun geld moeten doen een tegemoetkoming zouden leveren aan de ontbering en anderen een donatie van wat ze kunnen missen zou dit het probleem kunnen oplossen.
Met het streven naar gelijke rechten en wetten in de wereld is dit dan toch ook een goed punt om te werken aan geen armoede meer in onze wereld.
Laat ons beseffen hoe gelukkig wij zijn met onze geboorte in een gezin en land waar alle voorzieningen er al zijn om ons een weltevreden opvoeding te kunnen geven met een onbezorgde levenswandel als wij daar zelf moeite voor willen doen.
Sommige worden geboren waar de ouders al bijna kansloos zijn om iets te bereiken op deze planeet, hoe zal hun toekomstladder er dan gaan uitzien?
Als wij graag iets willen maar het is ontoereikend in onze gedachten en wij hebben de capaciteiten ervoor maar niet de mogelijkheden dat geeft deprimerende gevoelens en pijn.
Ieder jaar komen er meer miljonairs bij en nog steeds is er armoede op deze global.
Er zijn bepaalde landen die graag de wereld leiders willen zijn en starten oorlogen voor land en geld, omdat één leider een fout heeft gemaakt en daarvoor moet dan de bevolking van hun eigen en dat oorlogvoerende land voor boeten met eigen leven of andere verliezen, is dat verstandig?
Laat ze dat geld investeren om de armoede te bestrijden en vrede creëren doordat de mensen meer kansen hebben op een betere toekomst, alle oorlogsvoeringen wat is daar nu door verbetert.
En natuurlijk zal er geld verdwijnen door corruptie en wangedrag, maar een oorlogsverklaring geven door machtsmisbruik is toch ook geen oplossing voor onze wereld en is ook niet kosteloos de defensie-uitgaven, vele onschuldige personen zijn daar de dupe van en het is ook onveilig met vele risico’s.
Laten we beter met zijn allen aan het oplossen van de armoede werken en diegenen die het zich kunnen permitteren een bijdrage leveren aan de mensheid voor een vreedzame actie en velen zullen zich daardoor beter voelen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Als ieder Mens op Aarde die het zich kan Permitteren een Bijdrage Levert aan Armoede Zal het er ook Niet meer Zijn 19 May 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen