Als Iemand een Deel van je Leven wil Zijn Zullen ze Zich Inspannen

 

Kennismaken met andere mensen is niet zo moeilijk in het leven vooral gemakkelijk als we iets te bieden hebben maakt niet uit in welke vorm.
Want als we zelf bekend zijn doordat het geluk met ons was of door erg ingespannen te hebben met werken om iets te bereiken.
Waarna succes het gevolg was en we populairder zijn geworden bij andere personen.
Maar om de juiste personen dan te ontmoeten die geen gebruik van ons willen maken is een gecompliceerde gewaarwording om daar achter te komen.
Een vriendschappelijke relatie moet nooit gebaseerd zijn om er beter van te worden.
Vrienden moeten juist samen ergens beter van worden en elkaar steunen met alles.
Dus als andere personen ons benaderen voor een langdurige relatie aan te gaan.
Zullen zij een grote inspanning moeten doen om dit te kunnen laten zien en alleen maar een waardige vriendschap op te willen bouwen met ons.
Doe geen moeite om een vriendschappelijke ruimte te besparen voor mensen die nooit de moeite hebben genomen om daar te blijven en zich als een waardige vriend hebben bewezen.
Want een echte vriend is een deel van ons leven waar we leed en vreugde mee delen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-iemand-een-deel-van-je-leven-wil-zijn-zullen-ze-zich-inspannen.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Poezie en Verhalen - Als Iemand een Deel van je Leven wil Zijn Zullen ze Zich Inspannen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen