Als Iets de Moeite Waard is, Ga er dan Voor het met Heel ons Hart

 

Het is heel moeilijk om de juiste beslissingen te nemen in ons leven en dan vaak twijfelen we en dat brengt dan verwarring.
Dat brengt ons in onzekerheid en daarna is het niet gemakkelijk meer om er direct aan te beginnen, want er gaat teveel om in onze gedachten over dat onderwerp en dan gaan we vergelijkingen maken met twijfels.
Daarom is het niet altijd goed om te lang na te denken over iets en een snelle en definitieve beslissing te nemen.
Wanneer we denken dat het positief is moeten we niet meer aarzelen maar gelijk “spijkers met koppen slaan” en ervoor gaan.
Vergeet nooit dat alles in het leven met hindernissen en gebreken zal gaan, maar als we er eenmaal aan begonnen zijn moeten we er ook mentaal voor vechten om ons doel te bereiken.
We kunnen altijd een overweging maken voor onszelf wat belangrijk is om ons een beter gevoel en toekomst te geven.
Het is bijna altijd zo dat wanneer we iets met ons hart willen het vreugde geeft en de beste resultaten, en wanneer het verkeerd gaat we er geen spijt van hebben doordat we er met plezier aan begonnen zijn.
Voor iedereen is het natuurlijk anders wat de één de moeite waard vind zal voor een ander geen waarde hebben dus daarom is het verstandig om gewoon ons eigen hart te volgen en alles zal goed komen in het leven.
Wees eerlijk en positief in het leven met een goede gedachte zal alles wat we opvolgen dat ons hart voelt geen teleurstellingen geven.
De teleurstelling zal dan altijd door een ander worden veroorzaakt door zijn woorden of daden.
Want als het voor ons de moeite waard is gaan we er voor met ons gehele hart en blijkbaar was het dan voor een ander niet de moeite waard geweest.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-iets-de-moeite-waard-ga-er-dan-voor-het-met-heel-ons-hart.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht   #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als Iets de Moeite Waard is, Ga er dan Voor het met Heel ons Hart

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen