Als je Gaat om te Proberen, ga Helemaal, Anders is het zelfs Beter niet te Beginnen

 

Of we nu jong of oud zijn, rijk of arm we hebben allemaal ideeën en zijn in onze gedachten ook bezig om ze uit te voeren en willen ze graag realiteit maken.
Maar meestal hebben we het nog niet zo uitgewerkt dat we het aan durven omdat er altijd twijfels ontstaan.
Denken dat we het niet aan kunnen en bang om te falen of hebben we niet genoeg ervaring om het te kunnen waar maken.
Er zal altijd wel wat zijn om het niet door te laten gaan, want een excuus is zo gevonden, maar dat is niet de juiste manier.
Bijvoorbeeld als we willen gaan bungee jumpen is er ook een idee ontstaan en een gehele voorbereiding in onze gedachten om het te gaan doen, want het brengt ook een hoop spanningen.
En het moment dat we dan willen gaan, hebben we ook nog een hoop zenuwen om zo hoog in de lucht te gaan en dan naar beneden te springen.
Op het ogenblik dat we dan daar boven staan en naar beneden kijken moeten we ons eigen dan ook zo voorbereiden dat we ook daadwerkelijk springen.
Want het idee is erg goed maar om het echt te doen daar is ook daadkracht voor nodig en zelfvertrouwen om de wilskracht te hebben om het te willen uitvoeren.
Maar als we al zover zijn en starten te gaan met zenuwen in ons lichaam en daarna helemaal daarboven staan met knikkende benen om te springen.
Moeten we niet meer twijfelen anders was het beter om er niet aan te beginnen en onze zenuwen zo in bedwang te houden.
Want wie A zegt moet ook B zeggen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-je-gaat-om-te-proberen-ga-helemaal-anders-is-het-zelfs-beter-niet-te-beginnen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als je Gaat om te Proberen, ga Helemaal, Anders is het zelfs Beter niet te Beginnen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen