Als we Aanzien willen Bereiken, Moet onze Progressie Stap niet worden Tegengehouden door Iets wat Onmogelijk Lijkt te Zijn

 

Als we eerlijk zijn en terug denken weten we allemaal dat er vroeger een moment was of nog is dat we grote dromen hadden voor de toekomst.
Om dat te bereiken moeten we gewoon die droom nooit meer opgeven, want in dromen is alles mogelijk, dus als we blijven fantaseren kan onze verbeelding misschien werkelijkheid worden.
We moeten blijven hopen en verzinnen dat wat wij willen niet onmogelijk is maar haalbaar is als we maar constant volhouden en niet opgeven.
Afdwalen van de wezenlijkheid en voortdurend verbeeldingen hebben kan ons deze moed geven om erin te blijven geloven.
Stabiel standhouden bij onze wensen en dromen kan ons tot uiterste prestaties drijven en wetende dat er genoeg tijd is voor het allemaal te verwezenlijken.
Zo dat we weten en niet in onze gedachten de dingen willen forceren om dat het niet vandaag hoeft te gebeuren of af te zijn.
Als we denken dat iets onuitvoerbaar is of onhaalbaar dan is onze droom over dus daar moeten we nooit aandenken er is gewoon niets uitgesloten wij zijn tot alles toe in staat om te verwezenlijken.
Niets is ondenkbaar en onze mogelijkheden zijn eindeloos als we geduldig zijn, dat moet ons uitgangspunt bevatten om het onmogelijke voor anderen, zelf mogelijk te maken.
Veronderstellen dat iets onmogelijk is zou dan onze ondergang betekenen en veroorzaakt dan dat iedere mogelijke progressie stap zal worden tegengehouden, waardoor we nooit geen aanzien zouden kunnen bereiken en dat is iets onmetelijk in ons leven.
Wij zijn aanhouders aan onze gedachten en laten ons niet beïnvloeden door uitlatingen dat het onmogelijk is, want er zijn ook buitenaardse wezens of is dat onooglijk of onwezenlijk?

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-we-aanzien-willen-bereiken-moet-onze-progressie-stap-niet-worden-tegengehouden-door-iets-wat-onmogelijk-lijkt-te-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als we Aanzien willen Bereiken, Moet onze Progressie Stap niet worden Tegengehouden door Iets wat Onmogelijk Lijkt te Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen