Als We in Staat zijn om door Sprongen en Grenzen Verleggen te Verbeteren, Niets kan Onze Animo met Enthousiasme Stoppen

 

Inzet en hardnekkigheid hebben we nodig om “spijkers met koppen te slaan” door blijven gaan tot we onze wensen en doelen bereikt hebben.
Onszelf inspireren door alles zo goed mogelijk op te volgen wat er zich in onze gedachten tentoonstelt, zodat perfectie een grote rol speelt.
Wanneer wij volslagen dat kunnen realiseren zal er een genoegdoening ontstaan en hebben we een groot voordeel bereikt tegenover onszelf.
Als wij bijna klaar zijn en in de gelegenheid om de bezigheden ook nog eens te perfectioneren dat is een teken dat er grote sprongen gemaakt kunnen worden.
We zijn dan in staat om grenzen te verleggen en dingen te vervolmaken doordat wij ons maximale al verbetert hebben en onze gretigheid graag wil overtreffen.
Met een juiste houding en bereidwilligheid, kunnen we de belangrijkste verbeteringen  veranderen door het ergste om te zetten met de beste resultaten en ultieme uitkomst.
Geestdrift en verknochtheid met trouw aan onze inbreng voor iets waar wij voor staan geeft alle faciliteiten iedere kans van slagen om eersteklas kwaliteiten te leveren vanuit ons hart.
Met een aanzicht op dat en een gedachtengang dat we dit graag willen verwezenlijken zal het zonder al teveel problemen zeker uitvoerbaar zijn.
Niets kan ons dan meer stoppen om onze enthousiasme en animo voor verbeteringen aan te brengen in ons leven met grote sprongen en daardoor de grenzen uit te breiden en ze te verleggen met een groter bereik

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-we-in-staat-zijn-om-door-sprongen-en-grenzen-verleggen-te-verbeteren-niets-kan-onze-animo-met-enthousiasme-stoppen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als We in Staat zijn om door Sprongen en Grenzen Verleggen te Verbeteren, Niets kan Onze Animo met Enthousiasme Stoppen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen