Als we Ons Harde Werk kunnen Blijven Voortzetten, Zullen we niet Belanden met een Verliezend Eindresultaat

 

Soms zijn we zo druk bezig met onze dagelijkse bezigheden dat we nergens anders meer aan denken dan dat.
We zijn zo intensief daarmee behouden dat we geen rekening meer hebben met onze gezondheid doordat onze ambitie volledig daarin betrokken is en dat vreugdevolle gevoelens teweeg brengt waardoor we ons erg gelukkig voelen.
Vooral als we zien dat ons geïnteresseerde bezigheid ook sprongen maakt naar verbeteringen.
Dit geeft ons ook een goede stimulans door inlevende lijven die opvolgende verbeteringen te aanschouwen en daarvan iedereen kan profiteren door resultaten en de goede gedragstoestand onder elkaar.
Vooruitgang met resultaten en gedragsverbetering is voor iedereen een welvarende aanwinst dit veroorzaakt vreugdevolle vervolmaking en verkregen beterschap.
Blijven volharden aan een activiteit of arbeidsproces zullen op de langeduur altijd de vruchten afwerpen, maar helaas kunnen er zich altijd onverwachte omstandigheden voordoen die de orde ontwrichten door of te wel gezondheidsproblemen, persoonlijke conflicten of accidenten.
Waardoor we zullen achterblijven en belanden met een eindverlies doordat onze inspanningen en harde werk niet meer mogelijk is om het te blijven voortzetten.
Maar als we niet opgeven, zullen wij worden beloont met een  positief einde.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-we-ons-harde-werk-kunnen-blijven-voortzetten-zullen-we-niet-belanden-met-een-verliezend-eindresultaat.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als we Ons Harde Werk kunnen Blijven Voortzetten, Zullen we niet Belanden met een Verliezend Eindresultaat

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen