Als We Willen dat Ons Leven Gedenkwaardig is, Ga dan Iets Bijzonders Doen

 

Een standaard leven hebben we allemaal alleen de standaards zijn voor iedereen verschillend en daar moeten we verstandig mee omgaan om dat te kunnen verbeteren.
Een merkwaardig leven is iets wat we bijna allemaal graag willen, iets waar we later op terug kunnen kijken met wat we allemaal gedaan en gepresteerd hebben om trots op te zijn.
Extraordinaire dingen doen zullen altijd in onze gedachten blijven rondhangen, want dat zijn de buitengewone dingen die speciaal en opwindend voor ons waren.
Het leven kan eenvoudig en uitzonderlijk zijn als we echt verstandig kunnen omgaan met de dingen.
Geen onnodige risico’s nemen of op het randje van de afgrond gaan lopen, want als het dan verkeerd gaat zullen we nog alleen maar bij de personen die van ons houden en respecteren in hun gedachten blijven rondspoken.
Maar het zijn juist die exceptionele gebeurtenissen die alles zo speciaal maken en die gegraveerd blijven in ons geheugen door de vreugde en overdreven opwinding op dat ogenblik.
Deze spectaculaire dingen die een wonderbaarlijke impressie hebben achter gelaten in onze memorie en door ons herinneringsvermogen weer tevoorschijn komen als we iets dergelijks zien of meemaken.
We moeten fenomenale dingen aspireren en doen om ze in onze geheugencapaciteit op te slaan als excentriek en makkelijk te herinneren.
Als wij willen dat ons leven gedenkwaardig blijft met spanningen en sensatie waarop we vermeldenswaardig terug kunnen denken moeten we uitzonderlijke dingen ter hand nemen en extreme pogingen wagen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-we-willen-dat-ons-leven-gedenkwaardig-is-ga-dan-iets-bijzonders-doen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als We Willen dat Ons Leven Gedenkwaardig is, Ga dan Iets Bijzonders Doen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen