Als we Willen Uitzoeken waar we Staan Tegenover Anderen, moeten we Beginnen te Lopen op ons Pad en Niet meer Stilstaan

 

In het Leven zullen er altijd anderen bestaan op de aarde die het beter doen of zijn dan onszelf en dat moet geen probleem worden, want als het bij hun regent en bij ons druppelt worden wij beiden nat, dat is een soortgelijk voordeel alleen met een ander volume.
Hoe goed anderen het doen is ook niet zo belangrijk om daar teveel tijd aan te verliezen, zelf op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen is veel meer doorslaggevend.
Daar kunnen we zelf mee vooruit komen en ons eigen beter ten toon spreiden als anderen ervan op de hoogte zijn dat wij met de nieuwste menselijke cultiverende technologieën bezig zijn.
Regenereren van ons leven door op de hoogte te blijven van nieuwe uitvindingen die ons kunnen bevorderen met een betere plaats in de maatschappij of op sociaal niveau is een vooruitgang in positie die iedereen graag wil volbrengen.
Blijven leren om geen stilstand of achteruitgang van kennis te krijgen is al een pluspunt en waardering om trots op te zijn.
Bijna overal over kunnen meepraten op het gebied waar wij in gespecialiseerd zijn is de ultieme presentatie van onszelf en zal anderen niet teleurstellen in een communicatie.
We moeten gewoon onze eigenweg bewandelen waarvan wij denken dat die het beste voor ons is, ons eigen tempo bepalen en de dingen niet forceren.
Gewoon blijven lopen op ons eigen pad en niet meer stilstaan, hoe we ervoor staan tegenover anderen is niet belangrijk als we hier gelukkig en tevreden mee zijn.
De wereld kampioen van vandaag kan volgend jaar al weer verledentijd zijn, omdat er geen vooruitgang meer was door gevolg van een stilstand en een voorbijstrevende persoon.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/als-we-willen-uitzoeken-waar-we-staan-tegenover-anderen-moeten-we-beginnen-te-lopen-op-ons-pad-en-niet-meer-stilstaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Als we Willen Uitzoeken waar we Staan Tegenover Anderen, moeten we Beginnen te Lopen op ons Pad en Niet meer Stilstaan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen