Altijd onze Nieuwe Dag Beginnen met een Brede Glimlach

 

Waarom zouden we onze dag niet optimistisch beginnen met een glimlach?
Een nieuwe dag kan geluk brengen wat er gisteren niet was en met pessimistisch te zijn doen we alleen maar onszelf te kort en het geeft een slecht humeur.
Dat straalt dan van ons gezicht en geeft anderen een slechte indruk en die zijn dan terughoudend om ons te benaderen voor een praatje of om te lachen.
Ben altijd vrolijk en optimistisch daarmee kunnen we gemakkelijker nadenken en de mindere situaties in ons leven onder controle krijgen.
Zullen we ook eerder in de gelegenheid komen om samen met anderen vreugdevolle momenten te delen en geven we een betere indruk over onszelf.
De dag beginnen met een slecht humeur zal alleen maar meer negativiteit in ons opwekken en dat is niet verstandig.
Opstaan met een gepassioneerde glimlach en nieuwe moed zal ons doen beseffen dat we er alles aan moeten doen om de lach nog breder te laten zien aan anderen.
Door alle problemen aan te pakken en op te lossen één voor één en daarmee de volledige vreugde weer te herstellen met onszelf.
Geef onze gevoelens of anderen geen kans om gelijk bij het open doen van onze ogen al een blik en gedachten te hebben van wat gaat deze dag weer voor problemen brengen.
Maar sta op met een briljante glimlach en denk welke problemen ga ik vandaag weer verhelpen om ons leven te verbeteren.
Soms is het niet altijd gemakkelijk in het leven maar een brede glimlach zal iedereen blij en plezierig maken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/altijd-beginnen-onze-nieuwe-dag-met-een-brede-glimlach.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Altijd Beginnen onze Nieuwe Dag met een Brede Glimlach

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen