Altijd Blijven Streven om Boven de Hemel uit te Komen, als de Hemel Onze Limiet is

 

Doorzettingsvermogen is wat we nodig hebben om overwinningen te behalen en moeten het maximale uit ons lichaam opofferen om te presteren in de top.
Als wij een doel gaan stellen aan onszelf moeten we daar ook geheel aan voldoen.
Geconcentreerd focussen en het vizier scherp stellen gericht op ons doel kan wonderen verrichten als wij aan onszelf geen tijdslimiet stellen, want die is voor iedereen verschillend door de invloedrijke mogelijkheden.
Er is altijd meer in ons vermogen dan dat wijzelf weten of denken, met door te zetten kunnen we daar achter komen en karakter tonen aan onszelf.
Wees iedere dag weer positief en geef onszelf de inspiratie dat wij het kunnen waarmaken en durf tot het uiterste te gaan.
Laat een negatief beeld van anderen ons niet beïnvloeden om met hun mee te denken maar blijf geloven in onszelf om het voor elkaar te krijgen.
Het geloof in onszelf en eigenwaarde moeten doen beseffen dat bijna alles mogelijk is als we doorzetten en niet opgeven.
Een opgever kan nooit winnen en een winnaar geeft niet op, alleen door onze grenzen in de positieve zin te verleggen kan ons boven onze limiet laten groeien.
We moeten voortdurend geloven dat we het beter kunnen en daar onze energie aan besteden, geen tijd verliezen aan onnozele dingen maar aandachtig ons inspannen voor het ingestelde doel.
Dan pas hebben we de kans voor te streven om boven onze limiet uit te komen en ons verheerlijken of dromen dat we boven de hemel zijn  uitgekomen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/altijd-blijven-streven-om-boven-de-hemel-uit-te-komen-als-de-hemel-onze-limiet-is.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Altijd Blijven Streven om Boven de Hemel uit te Komen, als de Hemel Onze Limiet is

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen