Altijd Geloven dat Wij de Scheppers zijn van Ons Eigen Lot

 

Het is bijna niet te geloven maar vele gebeurtenissen in ons leven blijken te zijn voorbestemd en beschreven.
Maar de meeste mensen zijn zo eigenwijs of vastberaden om zelf hun levensweg of regels te creëren en dat is dan een eigen mening hebben voor eigenbelang waar anderen het niet mee eens hoeven te zijn.
Want we leven in een vrije wereld en moeten zelf kunnen beslissen waar wij ons eigen mee op het gemak voelen en ontspannen zijn.
Dat zal voor iedereen verschillend zijn en voor ons allemaal komt er een ogenblik dat wij daar zelf over willen beslissen en zo onze eigen schepper worden over ons lot.
Iedereen heeft zijn eigen levensdrift om zijn levensdroom waar te maken met daarin een tal van vooruitzichten en wensen om die te vervullen.
Als wij ons hart volgen en eerlijk zijn zal het creëren van ons lot een gemakkelijkere opgave zijn met minder problemen en wij zullen die allemaal zelf kunnen oplossen.
Als wij aan ons lot worden overgelaten zullen wij ook zelf de juiste beslissingen moeten nemen over de loopbaan van ons leven.
Ook moeten wij dan zelfverzekerd zijn en volledig achter iedere besluit staan zonder daarover te twijfelen, want dat zal onzekerheid geven.
Er is niks zo erg als in onzekerheid leven en niet weten wat er kan gebeuren, want het kan goed of slecht zijn maar de keuze in in onze handen.
Uiteindelijk zal onze schepper als wij volgens zijn leringen leven ons altijd helpen bij iedere beslissing die wij nemen dat wij niet in de verleiding komen om het slechte pad te kiezen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/altijd-geloven-dat-wij-de-scheppers-zijn-van-ons-eigen-lot.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen
#poëzie #easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Altijd Geloven dat Wij de Scheppers zijn van Ons Eigen Lot

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen