Altijd Geloven in Vertrouwen en Stop Twijfelen in Ons Eigen Vermogen

 

Argwanend zijn in ons leven is geen slechte eigenschap, maar het gaat vele dingen tegenhouden als we te streng zijn.
Het is beter om anderen de vrije hand te geven van ons vertrouwen in hen en bij kennisneming van een verkeerde actie alles te controleren.
Iedereen wantrouwen die blauwe ogen heeft is niet goed voor onze gesteldheid, maar daarom is vertrouwen goed en controle beter.
We hoeven nergens voor terug te deinzen als we van te voren weten dat niet iedereen geloofwaardig is en dat niet alle verhalen voor honderd procent terecht zijn of kloppen.
Daar kunnen we allemaal vanaf het begin rekening mee houden om teleurstellingen te voorkomen voor onze eigenwaarde en dan zal het verloop wel bepalen wat de waarheid is.
Op deze manier kunnen we iemand het volle vertrouwen toekennen en zich op zijn gemak laten voelen waardoor iedere vorm van communicatie vlekkeloos verloopt.
En iemand die eerlijk is staat ook open voor alle controles om zo zelf ook alle zekerheden te hebben die nodig zijn voor een langdurige relatie tezamen.
Heb altijd geloof in anderen maar het meeste in onszelf, want als wij onszelf in de spiegel aankijken weten we wat we zien en denken.
Anderen aankijken kan nadien altijd een verrassing zijn, want het uiterlijk kunnen we inschatten maar de gedachtengang van een andere persoonlijkheid is altijd een raadsel.
Ben daarom altijd goed voorbereid in iedere omstandigheid en weet goed wat ons eigen vermogen is om volledig vertrouwen te kunnen geven dat wanneer er iets abusiefs gebeurd er een gepaste oplossing is zonder verlies.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/altijd-geloven-in-vertrouwen-en-stop-twijfelen-in-ons-eigen-vermogen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Altijd Geloven in Vertrouwen en Stop Twijfelen in Ons Eigen Vermogen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen