Altijd het Juiste doen dan Wachten op het Bevredigende Moment om Onszelf te Verbazen met Resultaten

 

Ben nu eerlijk er is toch niets mooiers in het leven als we onszelf en de wereld verbaast kunnen laten staan van iets waar wij mee bezig zijn.
Onze gedachten zijn eindeloos maar wanneer datgene in ons denkvermogen rond suist waarin wij erg geïnteresseerd zijn en dit graag willen realiseren als echt in de realiteit dat staat er op ons een hoop werk en ontgoocheling te wachten.
Er is bijna niets moeilijker dan een droom waarheid te laten worden en gedachten om te zetten in werkelijkheid.
Wanneer we dan ook nog eens het ongeluk hebben dat we niet genoeg kennis in huis hebben zijn we aan de wolven overgeleverd als we het toch willen doorzetten en bereiken.
Beginnen aan iets waar we niet genoeg verstand van hebben en in woorden moeten uitleggen aan een ander is geen gemakkelijke taak, maar een eindeloze droom en avontuur.
Zelf alle verwachtingen ervan hebben zal helpen op de weg van frustraties en ondenkbare obstakels, want het ogenblik dat we een startschot hebben gelost en eraan beginnen moeten we beseffen dat als we het willen bereiken er geen weg meer terug is, want dat zou het einde betekenen van onze doelstelling.
Als we een doelwit hebben maakt de tijdsduur niets uit om het te bereiken maar als het moment daar is zullen we het vieren met het verdiende resultaat.
Gewoon ons hart en instinct volgen zal ons voldoening geven bij het belangrijkste punt in iedere expeditie en dat is het eindresultaat.
Dan zullen wij onszelf verbazen door het juiste gedaan te hebben en dat is het wachten op dit bevredigende moment met de welvarende resultaten.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/altijd-het-juiste-doen-dan-wachten-op-het-bevredigende-moment-om-onszelf-te-verbazen-met-resultaten.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Altijd het Juiste doen dan Wachten op het Bevredigende Moment om Onszelf te Verbazen met Resultaten

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen