Altijd Onthouden om te Beginnen en Eindigen onze Mooie Dag met Dankbaarheid

 

Iedere dag is een kersvers nieuw begin met andere aankomende kansen en misschien lonende avonturen.
Dus het verstandigste is om dankbaar te zijn in de morgen als wij onze ogen open doen en direct met een positief humeur aan een mooie dagindeling te denken.
Douchen, aankleden en ontbijten het gehele ochtend ritueel afwerken met blijdschap en voorbereid zijn en denken aan het beste dan kan er in feite weinig verkeerd meer gaan.
Dat geeft een voldoend gevoel en optimistische gedachte waarmee we de dag kunnen verdergaan met een openhartige gewilligheid van meer.
Het is zo belangrijk dat we direct vanaf dat onze dag begint positief ingesteld zijn om zo een geslaagde dag tegemoet te gaan met een dankbaar gevoel.
Ook s’avonds voordat we gaan slapen moeten we onze dag goed overdenken en alle voorgekomen gebeurtenissen eens op een rijtje zetten.
De goede van de slechte onderscheiden en ze een waarde geven en waarom het in deze contrast is vergaan vandaag.
Met blijdschap terug denken aan de vrolijke momenten en dankbaar zijn voor de negatieve waar we van geleerd hebben dat het niet alleen maar zonneschijn is.
Zo hebben we weer een wijze les geleerd waar we in de toekomst rekening mee kunnen houden om herhaling te voorkomen.
En zo een ieder zijn gebreken en zonde kunnen vergeven in vrede met genoegdoening dat wijzelf nu wijzer zijn geworden door hun fouten.
De dag zo verstrijkt met een innerlijke rust en word afgesloten met een goed gevoel van tevredenheid en voldoening voor het slapen gaan.
Zo kunnen we morgen weer met een schone lei beginnen aan een geheel nieuwe aankomende dag met een uitstekend gevoel.
Zo zijn we dankbaar voor het slapen gaan en in de morgen met dezelfde glimlach.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/altijd-onthouden-om-te-beginnen-en-eindigen-onze-mooie-dag-met-dankbaarheid.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Altijd Onthouden om te Beginnen en Eindigen onze Mooie Dag met Dankbaarheid

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen