Behandel alle Problemen als Richtlijnen en niet als Stopborden

 

Moeilijkheden heeft iedereen in zijn leven daarin zal voor niemand een uitzondering zijn, allen de mate en hoe we ermee omgaan zal anders zijn.
Problemen zullen ook nooit stoppen in ons leven er zullen ogenblikken zijn dat we erg tevreden zijn die dan worden opgevolgd door momenten waarin we ons afvragen waar we het aan verdient hebben.
Als we van alle narigheden in het leven kunnen leren zijn we intelligent bezig om vooruitgang te behalen en ons voor te bereiden bij een herhaling.
Van alle ervaringen in ons leven moeten we de profijten ervan uithalen en ons zo sterker maken voor de volgende keer en zo kunnen we progressie behalen.
Ons karakter zal daarin een grote rol spelen en voor het grootste gedeelte bepalen wat we met de verkregen informatie van onze ellendige ervaring gaan doen.
Dit kan ons hogerop laten komen door de levensles die wij hierdoor verkregen hebben als het ons niet stopt maar juist motiveert om actie te ondernemen.
Zo zullen wij daaropvolgend trammelant onder handen nemen met een glimlach, omdat wij al voorbereid zijn op mogelijke herhalingen.
Laat voorkomende problemen een boodschap en richtlijn zijn voor ons om oplossingen te vergaren voor de toekomst van de moeilijke ervaringen en het moet beslist geen stopbord worden, want daar komen we niet verder mee in ons leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/behandel-alle-problemen-als-richtlijnen-en-niet-als-stopborden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Behandel alle Problemen als Richtlijnen en niet als Stopborden

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen