Beheersing en om te Gaan met Tegenslagen Bouwt voor Ons een Geweldige Karakter Eigenschap

 

Problemen wie heeft ze niet, iedereen word er mee opgestapeld door te moeten gehoorzamen aan het rechtssysteem en daarom verplichtingen heeft om ze op te volgen.
Het is goed dat er regels zijn maar soms lijkt het wel overdadig en heeft het meer te maken met het vullen van de landelijke schatkist door te betalen vergunningen of buitensporige dingen.
Door daar constant mee geconfronteerd te worden en er onmogelijk iets aan te veranderen is moeten we het accepteren en daarmee verder leven.
De betreffende voorzorg maatregelingen nemen om daar altijd aan te kunnen voldoen zal ons een basis indicatie geven voor aanpassingen in de maatschappij.
Van kinds af aan worden we daarmee in kennis gebracht en natuurlijk met heel veel meer dingen wat bij onze opvoeding hoort om onszelf zo goed mogelijk sociaal te kunnen opstellen tegenover onze mede burgers.
Soms kunnen we niet ontsnappen aan moeilijke situaties in ons leven, maar als we eerlijk zijn met onszelf en in staat zijn om met de juiste oplossingen te komen, zullen onze karakteristieke eigenschappen begrijpelijk en sterker worden.
Door schade en schande word men wijzer word er beweerd en daar zit een vorm van waarheid in, dat word goed opgemerkt als we in aanraking komen met de werkelijke feiten van het leven.
Dit geeft ons de informatie die we nodig hebben om het karakter te vormen en aan te passen met de opgedane ervaringen die niet altijd even leuk zijn.
Positief en vriendelijk blijven zal altijd in ons voordeel werken en een gevoelsverbetering voor onszelf en anderen zijn.
Een geweldige karakter eigenschap kunnen we opbouwen door onszelf aan te leren beheerst en bereidwillig om te gaan bij problemen met een tegemoetkomende houding.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/beheersing-en-om-te-gaan-met-tegenslagen-bouwt-voor-ons-een-geweldige-karakter-eigenschap.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Beheersing en om te Gaan met Tegenslagen Bouwt voor Ons een Geweldige Karakter Eigenschap

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen