Ben Altijd Moedig Genoeg om de Negatieve Interferentie te Kunnen Weerstaan​​

 

Ze zeggen dat kleren maken de man, maar als er in die kleren geen persoon zit met een doorzettingsvermogen en sterk karakter zal het een moeilijke klus worden in het leven om dat waar te maken.
Wij maken het allemaal mee in een bepaalde periode dat er veel negatieve interferentie is, maar als wijzelf daar het ware verhaal van weten moeten we er niet teveel aandacht aan schenken.
Dat zou onszelf alleen maar ten onrechte een beroerd gevoel geven en zou de bemoeial alleen maar meer tevredenheid geven om ons nog verder te willen kleineren.
In het leven zullen we altijd daarmee geconfronteerd worden als anderen zich willen verdedigen of bij jaloezie en personen die willen laten zien dat ze de dingen beter weten.
Hoe meer aandacht of succes we hebben in het leven tegenover andere mensen zullen we negatieve interferentie als een PR moeten zien en daar dan het positieve in zien.
Als wij eerlijk, oprecht en anderen het beste toewensen zowel behulpzaam zijn dan hoeven we ons eigen nergens druk over te maken, want al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel.
Geef het de tijd en iedereen zal de waarheid te weten komen, op dat ogenblik is het moeilijk als we vernederd worden door alle negatieve woorden, maar de feitelijkheid en waarheidsgehalte zal zegevieren en blootgesteld worden in het openbaar.
Dus negatieve interferentie ben alleen moedig genoeg om het te doorstaan en de waarheid zal zegevieren en altijd alles overwinnen op het eind en een verontschuldiging zal komen

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ben-altijd-moedig-genoeg-om-de-negatieve-interferentie-te-kunnen-weerstaan​​.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Poëzie Portaal Stories - Ben Altijd Moedig Genoeg om de Negatieve Interferentie te Kunnen Weerstaan​​

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen