Ben niet Ontdaan over Wat we Hebben Verloren, Want er is Altijd een Regenboog na de Regen

 

Als het leven alleen maar bestond uit overwinningen, winsten en voordelen behalen zou het veel gemakkelijker en meer ontspannen zijn.
Was er meer geld te besteden onder de mensen en dat brengt vreugde, want iedere nieuwe aankoop is een overwinning en dat verzorgt een feestelijke stemming.
Waarom dat het onmogelijk is om alleen maar rendementen op alles te behalen is niet moeilijk om uit te leggen.
Dan zouden er geen verliezers meer zijn op deze aardbol zodat er een andere balans ontstaat onder de mensen met meer vrede doormiddel van opbrengsten.
Het leven is nu eenmaal gebaseerd op winnen en verliezen “de één zijn ongeluk is de ander zijn kans” het klinkt erg hard maar het is de pure waarheid.
Ben daarom niet kwaad als we verlies leiden het is alleen maar een teleurstelling en de nieuwe kans zal zich snel aanmelden voor de vergoeding.
Constant verbeteringen of iets verdienen is gewoon uitgesloten en ondenkbaar daar kunnen we alleen maar van dromen.
Wees sterk en weet dat er na regen weer zonneschijn komt en omgekeerd, als we daarmee een gelijkwaardige balans kunnen vinden mogen we al tevreden zijn.
Denk en hoop altijd op betere tijden, ga niet teruggetrokken leven na een tegenslag maar investeer juist meer energie en ambitie om het weer goed te maken.
Het tijdstip dat we een meevaller hebben zien als een regenboog na de regen en we zullen weten dat er de kans bestaat dat de zon weer snel zal gaan schijnen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/ben-niet-ontdaan-over-wat-we-hebben-verloren-want-er-is-altijd-een-regenboog-na-de-regen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Ben niet Ontdaan over Wat we Hebben Verloren, Want er is Altijd een Regenboog na de Regen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen