Bescheiden op de Aarde is de Beste Manier om Interactieve en Gezellig te Zijn

 

Het hoogste woord hebben en aan iedereen laten zien wat wij bezitten is een makkelijk iets en sommigen zullen er tegenop kijken en anderen denken wat een bluffer of zijn dat alle bezittingen en lachen erom.
Hoog van de toren blazen is vragen om aandacht en een uitleg voor nieuwsgierige personen opvolgend met vragen en antwoorden.
Als wij die zelf kunnen beantwoorden zullen we ook dat kunnen zeggen wat wij willen dat anderen met hun oren mogen horen, want privacy willen we graag allemaal.
Het probleem is dat meestal dingen nooit direct op de man worden gevraagd en met een omweggetje gaan, waardoor er veel word verdraait met leugens door jaloezie en verbeeldingen.
Als dat gebeurd moeten wij ons eigen gaan verdedigen tegen een verhaal wat volledig anders is dan de waarheid maar wel word geloofd door degenen die het verspreiden.
Hoe duurder onze wagen en maandelijkse uitgaven zijn door onze levensstijl des te sneller zullen onbekenden er een eigen verhaal over verzinnen in hun gedachten.
Die verbeeldingen zullen vaker een negatief beeld opleveren dan iets positiefs, want dat is nu eenmaal de menselijke instelling bij onbegrijpelijke opgevangen beelden van de ogen.
Dromen zijn bedrog en wat onze ogen zien en onze hersenen direct omzetten naar de gedachten indirect over het algemeen ook.
Bescheiden zijn zal ons dichter bij de mensen brengen en het verschil of afstandelijkheid reduceren tussen de gedachten van anderen voor de benadering is te hoog gegrepen voor ons.
Waardoor wij een rijkelijker leven kunnen leiden in de sociale maatschappij waar financiën belangrijk zijn maar de omgang met vrienden het een stuk aangenamer maken.
Zo zijn we meer interactieve in het sociale leven waar gezelligheid geen tijd kent door ons bescheiden op te stellen en gedragen met onze eigen manier op deze aarde.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/bescheiden-op-de-aarde-is-de-beste-manier-om-interactieve-en-gezellig-te-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Bescheiden op de Aarde is de Beste Manier om Interactieve en Gezellig te Zijn

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen