Beste teamwork is Altijd met Elkaar en Niet Tegen Elkaar

 

Velen horen over teamwork en willen graag een teamlid zijn maar het blijkt in de praktijk dat ze niet goed weten hoe het in zijn werk gaat.
Ze hebben er veel over gehoord en dat er gepresteerd word, maar dat is hetzelfde als de kerkklok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt.
Maar dat scoren klinkt wel goed in de oren en is constant in hun gedachten, want aan de top komen is hun streven dus als er van rechts geen kansen zijn dan maar van links.
Veel geïnformeerd en geprobeerd om zich bij een team aan te sluiten kwamen ze er achter dat er veel eisen aan hun gesteld werden voor de bekwaamheid als een teamspeler.
Er niet bij stil gestaan dat iedereen in een teamverband ongeveer dezelfde capaciteiten moet hebben of datgeen moet kunnen opvullen wat er in het team te kort komt.
Zodat tezamen de prestaties verhoogt kunnen worden en iedereen daarmee gebaat is en blij is met de nieuwe aanwinst in het team.
Een goede sfeer en samenwerking met elkaar zijn de eerste vereisten, want iemand met veel kennis en ervaring die niet van plan is om te collaboreren zal geen succesvolle keuze zijn.
Een individuele kompaan die alleen maar uit is op zelfbelang en persoonlijke prestaties zal niet passen in een groep die gelijkwaardig erin willen slagen om iets te verwezenlijken.
Zo’n eenling kan het gehele team in de problemen brengen om zichzelf te verrijken terwijl iedereen aan elkaar denkt door gezamenlijk alles te bemachtigen en verdelen.
Iedereen kan daardoor gedemotiveerd raken en zal daardoor minder kunnen verrichten, omdat één persoon niet voldoet en niet waardig is om ergens aan deel te nemen.
Dit is een grote tegenwerking voor vele positieve en gemotiveerde teamleden die allemaal teleurgesteld zijn in de houding van een personage die een ander niets gunt.
Dit individu wilde zo anderen gebruiken voor eigenbelang met als resultaat dat iedereen in het team tegen de enkeling is.
En terecht, want Teamwork is toch met elkaar en niet tegen elkaar.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/beste-teamwork-is-altijd-met-elkaar-en-niet-tegen-elkaar.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Beste teamwork is Altijd met Elkaar en Niet Tegen Elkaar

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen