Bewustwording is onze Rijkdom als we Ervaren dat Geld niet Alles kan Kopen

 

Velen in het leven streven naar rijkdom door middel van geld en sommigen hebben daar alles voor over zelfs als ze hun zelfrespect ervoor moeten verliezen.
Maar als ze dat bereikt hebben en denken het gemaakt te hebben komt het besef dat we allemaal moeten toegeven dat geld niet alles kan kopen.
Ze kunnen zich alles veroorloven wat er door een betaalmiddel is te verkrijgen, want ze zijn kapitaal krachtig en overvloedig gefortuneerd, maar respect is niet te koop.
Zo zijn er genoeg andere voorbeelden waarmee we kunnen ondersteunen om dat te zeggen, liefde en gezondheid zijn twee veel voorkomende dingen die niet kunnen worden gekocht of ze te laten vervangen met geld.
Alles gedaan om financieel alles te kunnen bemachtigen en dan toch moeten ontdekken dat er veel meer in het leven is dan geld.
Onszelf gelukkig voelen vanuit ons hart heeft niets te maken met veel geld maar met tevredenheid en verzadigd zijn met wat we nu hebben.
Met geld kunnen we iets kopen, maar zich meester maken over vergenoegdheid en daar voldoening mee hebben met een goede gezondheid dat is pas rijkdom en onbetaalbaar.
Vermogend zijn en een luxurieus leven kunnen veroorloven heeft niets met gezondheid of gelukkig zijn te maken en geeft voor velen een totaal verkeerd beeld.
Innerlijke voldoening en met alles wat we doen daar de bevrediging bij ontdekken en ondervinden dat is de weelderigheid van ons leven.
De juiste gezonde partner of relaties ontmoeten waar we in alle eerlijkheid ons hart of levensbenodigdheden mee kunnen delen.
Een hechte familieband hebben met ieder familielid in een gezonde relatie en ook zo met alle nakomelingen.
Dat is pas de rijkdom van het leven en er zullen geen contanten zijn die deze gevoelens kunnen verwerven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/bewustwording-is-onze-rijkdom-als-we-ervaren-dat-geld-niet-alles-kan-kopen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Bewustwording is onze Rijkdom als we Ervaren dat Geld niet Alles kan Kopen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen