Blijf Loyaal Tegen Over jouw Familie

 

Om goede vrienden te hebben in ons leven is een erg goed en vertrouwd gevoel.
En om daarbij ook nog eens uitmuntende familie leden te hebben is hetzelfde als het winnen van een goede prijs in de loterij.
Buiten gezondheid om is familie één van de belangrijkste dingen in ons leven.
Vertrouwde personen om jouw heen waar jij mee bent opgegroeid is een gunst.
Vrienden kunnen we kiezen in het leven en familieleden niet en bij sommige vrienden kunnen de gevoelens en band sterker zijn dan bij bloedverwanten we kunnen hun accepteren als familie.
Met familieleden onder elkaar is het gemakkelijker om iets op te bouwen door de hechtere en vertrouwde band.
Het is ook niet moeilijk om zeer royaal en ruimdenkend tegenover elkaar te zijn als familie we willen immers geen geld aan elkaar verdienen maar juist met mekaar.
We moeten juist zeer loyaal tegenover elkaar zijn omdat wij respect voor elkaar moeten tonen en blij zijn om als familie samen zaken te kunnen doen in vertrouwen.
Ook in ons gewone Privé leven is loyaliteit zeer belangrijk tegenover mekaar.
Jouw gedrag en loyaliteit toont wie jij bent in het leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/blijf-loyaal-tegen-over-jouw-familie.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Blijf Loyaal Tegen Over jouw Familie

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen