Blijven Verbeteren op onze Huidige Situatie het Beste zal dan nog Komen Voor Ons

 

Sommigen onder ons zijn bevredigend met hun huidige situatie en anderen zijn ontevreden.
Maar wanneer zijn we gelukkig met onze gesteldheid en wat bepaald dat gevoel is voor iedereen ook verschillend.
Als we gezond zijn hebben we in ieder geval de kracht om verbeteringen aan te brengen op de voornaamste dingen in ons leven om een goed gevoel te hebben.
Belangrijk is om die dingen te herstellen waar wij en anderen niet tevreden mee zijn en zo gewaardeerd te worden in de maatschappij als een goede staatsburger.
Ons eigen overtreffen en anderen overtroeven zal in iedere gelegenheid een goed voorbeeld zijn van onze houding tegenover de gemeenschap.
Niemand is perfect maar als we de intentie hebben om te schaven aan onze houding, om daarmee de energie en aandacht eraan willen besteden om het te perfectioneren.
Rectificeren we daardoor ons eigen met een overstijging en herziening van onze huidige situatie en corrigeren daarmee onze fouten waardoor er verbeteringen ontstaan.
Het is eigenlijk een belangrijke stap naar een vooruitgang voor onze toekomst, want het bijschaven van een omstandigheid overtreft alles naar een betere toekomst.
Personen die graag een eersterangs burger willen zijn zullen zich steeds maar weer moeten veredelen in iedere situering en zo de weg naar perfectie bewandelen.
Dan zal hun leven steeds weer verbeteringen ontmoeten met een verbeterende herziening van hun huidige situatie op weg naar het best gewaardeerde.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/blijven-verbeteren-op-onze-huidige-situatie-het-beste-zal-dan-nog-komen-voor-ons.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Blijven Verbeteren op onze Huidige Situatie het Beste zal dan nog Komen Voor Ons

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen