Brandend Verlangen

 

Hoe was het nu mogelijk om de ware te ontmoeten en dag en nacht mee te kunnen delen.
Alleen in onze dromen is het ons voor te stellen en word het een brandend verlangen in het dagelijkse leven.
Het verlangen om nu die ene persoon te ontmoeten en waar de vonk naar overslaat om de rest van ons leven samen mee te delen.
Dat is wat er omgaat in onze gedachten en wat wij iedere dag verwachten totdat het zo ver is dat het onze dag is en de ontmoeting plaats vind.
Die bijzondere dag die ons dat geluk brengt waar wij al enige tijd over dromen en mee bezig zijn wat meer innerlijke rust en vastigheid brengt in het bestaan op aarde.
Alles zal voor ons veranderen als wij die dag gepasseerd zijn en een gezamenlijke toekomst voorbereid word voor te trouwen en een gezin te kunnen herenigen.
Liefde van een eigen gezin tegemoet kunnen zien hoe de kinderen opgroeien in trots en faam want dat zullen we zijn op onze familie.
De trots die onze ouders over ons hadden zullen we nu zelf ervaren en de lessen die hun aan ons hebben gegeven waar we niet naar wilden luisteren en niet in geloofden moeten we nu zelf overgeven aan de kinderen.
Maar dat is een plicht die we met liefde zullen vervullen en dat zal de wens van  onze ouders zijn om dezelfde ervaringen te mogen ondervinden waardoor het respect voor hen alleen maar zal vergroten.
Zodat we weten en ervaren dat het brandend verlangen uit onze jeugd soms kan veranderen in iets ontoonbaar  moois en soms  in een hel.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/brandend-verlangen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Brandend Verlangen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen