De Bedrieger zal Nooit Slagen in het Leven

 

Het is blijkbaar zo gemakkelijk in het leven om onszelf beter voor te doen dan we zijn en zo het vertrouwen van anderen te winnen om ze te bedriegen met voorbedachte raden.
Dit lijkt de nieuwe trend te zijn, omdat het steeds vaker voor komt in de maatschappij.
Wat voor kwade gedachten moet een persoon bezitten om iemand zijn vertrouwen en vriendschap te beschamen om er zelf op vooruit te gaan.
Het vertrouwen wat door iemand aan hen word toegekend wat ze geheel niet waard zijn of verdienen maar wat eerder een schande is.
Met een schuldig geweten zal het hen lafaards maken die de onschuld van hen ook aan anderen willen overbrengen met leugens en bedrog.
Constant zijn zulke mensen in de verdediging om hun onschuld tegenover anderen te bewijzen om vertrouwd over te komen maar het zijn bedriegers.
Zijn zelf niet in staat om voor hun eigen te zorgen en moeten op een ongeoorloofde manier van de financies of kennis van anderen gebruik maken.
Ongemanierde handelingen moeten ze verrichten om zich te handhaven in deze maatschappij en daarmee anderen benadelen en verdriet aandoen.
Maar gelukkig is de wereld maar klein en gaan zulke handelingen over de tong bij anderen en zal naar verloop van tijd iedereen de waarheid ondervinden.
Waardoor de bedrieger uiteindelijk nooit succesvol in top posities zal kunnen slagen in het leven.
Een bedrieger heeft een minderwaardig bestaan en zal altijd moeten leven met een schuldgevoel  door het misbruiken van vrienden die hen vertrouwden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-bedrieger-zal-nooit-slagen-in-het-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Bedrieger zal Nooit Slagen in het Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen