De Beste Relatie is als we een Boezemvriend, Wederhelft, Vreedzame Plaats en Rechterhand zijn voor onze Partner.

 

Meer dan zeven miljard mensen op deze aardbol dus keuze is erin overvloed, maar om nu in deze omvangrijke populatie de persoon te vinden om de rest van ons leven te delen is moeilijker dan een tros bananen in een warenhuis te vinden.
Iedereen op de global is uniek met een ander uiterlijk en fenomeen karakter tevens, unicum gedachten waarbij de mogelijkheid bestaat dat dit alles ieder moment veranderbaar is.
Er is eigenlijk niets zo veranderlijk als een mensenleven met financiële mogelijkheden van niks tot alles en van alles tot een niemendal.
Maar kennis is iets wat we kunnen leren en niet meer kwijt raken, ervaringen maken ons ook rijker en sterker, en de perfecte individu moet nog geboren worden.
Dus problemen en miscommunicatie is iets wat er altijd zal blijven bij iedere relatie en wanneer er emoties aan te pas komen zal dat nog ingewikkelder worden.
Dan speelt de volwassenheid en doel van het leven een grote rol waarbij meerdere individuelen een geschikte oplossing moeten vervaardigen om de vrede te bewaren.
Het is van intens belang dat wij bij iedere controverse goed moeten beseffen dat wij daarna ook weer door dezelfde deur moeten en misschien het zelfde bed gebruiken.
Onenigheid is alleen maar voor kortzichtige en onverstandige egocentrische privé-personen die eenzelvig denken en niet toekomstgericht filosoferen.
Samenwerkingsverband is zeer belangrijk voor ons allemaal en zeer zeker in een liefdesverhouding waar we langdurig moeten denken en alles willen delen uit hartstocht.
Als we gepassioneerd van iemand zijn moeten we onszelf soms opofferen om geen enkeling te zijn die tweedracht veroorzaakt bij iemand waar wij geen afstand van willen of kunnen doen. Doordat op dat ogenblik onze mond een emotionele uitklep kan zijn met woorden is mogelijk maar de realiteit is anders en het hart exits vol van inclinatie.
Als we met iemand samenkomen waarbij wij onszelf zo voelen als de rustplaats bij een boezemvriend, wederhelft of dat het lijkt onze rechterhand te zijn dan kunnen we ons een voorstelling maken en inbeelden dat de relatie levenspartner gevoelig is

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

De Beste Relatie is als we een Boezemvriend, Wederhelft, Vreedzame Plaats en Rechterhand zijn voor onze Partner 25 April 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen