De Dingen niet Forceren, laat ze Komen met een Natuurlijk Stroom dan zal het Diepgang Creëren in ons Denken

 

Soms zijn we zo enthousiast met iets dat we “stel op sprong” alles “in het gareel willen zetten” om het gedaan te krijgen.
Maar in het leven is het zo dat als we iets gaan afdwingen of te gefixeerd zijn er controle verloren kan gaan en dan gaat het meestal verkeerd.
Alles waar we mee bezig zijn moeten we eerst goed overdenken eer we er aan gaan beginnen dan kunnen we het plannen en de juiste vereiste handelingen verrichten.
Wanneer het goed gepland is laat dan alles gewoon op ons afkomen op een natuurlijke manier zonder te veel stress,mals het verkeerd gaat is het vroeg genoeg om te reageren en te paniekeren.
Zo kunnen we ook beter repliceren met vrede en diepzinnigheid in onze gedachten waardoor we eerder op nieuwe en interessante ideeën zullen komen.
Met innerlijke tevredenheid en kalmte zal ons leven meer inhoud hebben en vooruitzichten, we kunnen beter denken en zorgzaam reageren op alles.
Dingen forceren zal ons in een opwinding nerveus maken in onze geest waardoor we een geestvervoering zullen ondergaan en niet meer reëel kunnen denken.
Geconcentreerd denken met een dieptegang in ons leven is een belangrijk iets laat onze planning niet in de war sturen door dingen te gaan forceren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-dingen-niet-forceren-laat-ze-komen-met-een-natuurlijk-stroom-dan-zal-het-diepgang-creeren-in-ons-denken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Dingen niet Forceren, laat ze Komen met een Natuurlijk Stroom dan zal het Diepgang Creëren in ons Denken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen