De Dingen Zullen niet Ingewikkeld zijn als we Stoppen met Klagen en het Gedaan Krijgen

 

Zonder actie zal er weinig gebeuren in ons leven en alle tijd die we gebruiken om te klagen en bezig zijn met negatieve dingen is verloren positieve energie voor ons.
In die tijd konden we positief zijn en met een goed humeur de dingen gedaan krijgen die een betere invloed op ons leven geeft.
Wees vastberaden en geduldig, overhaaste beslissingen zullen ons breken en de innerlijke rust verstoren.
Iedereen heeft zijn goede en slechte ogenblikken zowel materialistisch als lichamelijk, laat de indruk daarover niet teveel een last voor ons worden.
Klagen zal de situatie niet veranderen en ook geen oplossingen bezorgen het zal eerder nadelen veroorzaken voor onszelf en naasten in onze omgeving.
Er is niemand in de stemming om het geklaag van een ander aan te horen en daar meestal het verkeerde advies op te antwoorden.
Klagen is het gebeurde uit het verleden weer aandacht geven waardoor we daarmee onszelf en anderen kunnen belasten in een onwillens situatie.
Ons een houding aannemen waarvan niemand vrolijk word en ook geen oplossingen bied.
Dus stop met klagen en besteed deze tijd aan het genereren van een idee te verzinnen om iets op te lossen.
Nadat het opgelost is zal onze gemoedsrust geheel ontladen zijn van woede en onbegrip, waardoor we een voldaan en trots gevoel creëren en blij zijn.
Maak de dingen niet ingewikkelder dan ze al zijn, zoek voor een verandering van het en krijg het gedaan, klagen zal daar niet bij helpen.
Maak ons geen zorgen over andere klagers, we hoeven alleen maar zelf te stoppen met klagen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-dingen-zullen-niet-ingewikkeld-zijn-als-we-stoppen-met-klagen-en-het-gedaan-krijgen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Dingen Zullen niet Ingewikkeld zijn als we Stoppen met Klagen en het Gedaan Krijgen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen