De Enige Manier om te Garanderen voor Falen is om er Nooit aan te Beginnen

 

Wij allemaal willen graag iets bereiken in het leven voor een goede toekomst met vooruitzicht op verbetering.
Wij proberen allemaal om onze kansen te vergroten op een beter bestaan en ontspannen leven met niet al te veel voorkomende zorgen.
Maar om een goede keuze te maken wat te gaan doen, dat is ook niet eenvoudig en om daarmee dan ook nog eens succes te hebben is het aller moeilijkste van alles.
Iedereen denkt altijd alleen maar om successen te boeken en wil niet falen wanneer ze eenmaal begonnen zijn, want dat is niet goed voor het ego.
Als ze maar een beetje twijfelen of onzeker zijn, worden ze zo zenuwachtig om te falen dat ze gelijk op tilt slaan en er niet aan durven te beginnen.
Faalangst is één van onze grootste vijanden en zwakheden in het leven, wat willen we bereiken als wij nergens aan durven te beginnen?
We moeten natuurlijk ook niet overmoedig worden en maar denken dat altijd alles slaagt waar wij aan beginnen, maar te voorzichtig zijn is ook niet goed maar blijf wel verstandig in gedachten.
Bijna alle dingen die wij in het leven doen zijn risico’s aan verbonden, wees verstandig en niet te voorzichtig, want als er iets voor ons bestemt is zal het niet wachten maar gebeuren.
Dus als wij onze faalangst niet willen overwinnen om successen te veroveren, blijven we thuis en lezen we boeken over anderen die niet bang zijn om te falen en succes al hebben.
Dat zal ons dan de garantie geven van falen, omdat we nooit ergens aan zullen beginnen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-enige-manier-om-te-garanderen-voor-falen-is-om-er-nooit-aan-te-beginnen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Enige Manier om te Garanderen voor Falen is om er Nooit aan te Beginnen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen