De Gelijkheid in het Leven is als Eerlijkheid kan worden Gewaardeerd, dan Wordt er Loyaliteit opgedaan

 

Eerlijkheid en rechtvaardigheid met gelijke rechten is erg belangrijk voor ons, opzoek naar de weg van gewaardeerde waarheid, maar wanneer het wordt misbruikt kunnen we de loyaliteit vergeten.
De juiste relaties hebben in onze omgeving is erg belangrijk om een ontspannen gevoel te hebben waar vertrouwen en respect een must is en overheerst.
Waar iedereen gelijk is en er niet word gekeken welke culturele achtergrond of kwaliteiten ze hebben maar dat er altijd overeenstemmingen worden gezocht voor een ieders bewustzijn.
Zo is het voor iedereen vreugdevol om op deze plaats aanwezig te zijn en daar alles kan tegenkomen wat belangrijk is om een goed gevoel te houden.
Loyaal tegenover elkaar doen en zijn is zo belangrijk in ons leven om onze gevoelszintuigen niet te overbelasten met het meemaken of horen van onaangename dingen.
Het is normaal dat er altijd balans moet zijn onder mekaar om de vreugde en goede band te versterken zonder ons te hoeven opwinden over iets wat niet essentieel of reëel is.
We hoeven ook niet alles op de weegschaal te leggen maar er moet wel evenwicht zijn tussen de relatie die we met elkaar hebben en ook naar waarde ingeschat zal worden met gelijkheid.
Als iedereen zijn rang weet en zich daarna ook gedraagt door de ander te respecteren op een eerlijke en eerbiedwekkende manier kunnen er bijna nooit problemen ontstaan.
Om loyaliteit te verdienen van anderen moet er gehandeld worden met gelijkheid en eerlijkheid mits er andere afspraken of regels zijn die dan gewaardeerd en nagestreefd moeten worden.
Met eerlijkheid, waardering en respect zonder discriminatie zal de loyaliteit voor een ieder bereikbaar zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-gelijkheid-in-het-leven-is-als-eerlijkheid-kan-worden-gewaardeerd-dan-wordt-er-loyaliteit-opgedaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Gelijkheid in het Leven is als Eerlijkheid kan worden Gewaardeerd, dan Wordt er Loyaliteit opgedaan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen