De Houding Bepaalt Onze Toekomst

 

Veel dingen in onze houding hebben we overgenomen van de omgeving waar in we zijn opgegroeid en hebben die aangepast.
Hoe meer respect we voor anderen tonen en hoe socialer we met kennissen en vrienden omgaan op een eerlijke manier zal zich dat ook zo belonen tegenover onszelf.
Wanneer dat niet wederzijds is geeft dat maar één positieve oplossing en dat is vaarwel zeggen tegen deze personen en ieder verder contact proberen te vermijden.
Verder contact met zulke personen gaat ons alleen maar negatieve energie geven en een slecht gevoel en dat is wat wij niet nodig hebben.
Wij willen alleen maar blijdschap en een goede omgang met mensen die ook positief in het leven staan en dezelfde opvattingen hebben op een gezamenlijke toekomst.
Een helpende hand heeft iedereen nodig maar dat moet wel in balans zijn met elkaar waar er geen beperkingen worden opgedragen aan elkaar.
Waar vriendelijkheid de overhand heeft en geld geen deel uitmaakt van onze houding, is dat de plaats waar harmonie is en alles overheerst.
Waar tegelijkertijd  elkaar alles gegund word en jaloezie of afgunst geen deel uit maakt van de gedachtengang onder elkaar.
Alleen als we ons in deze omgevingen bevinden omringd door vrienden, kennissen of zakenmensen zullen wij een positief gevoel hebben waar iedereen zijn werkelijke houding toont en elkaar vrolijk maakt.
Omringd zijn door negatief denkende mensen die proberen om via negatieve invloeden zich te verrijken aan anderen is een verkeerde keuze om ons daar in te mengen.
Ontmoet die mensen die voldoen aan ons karakter en zo zal onze toekomst ook de houding aannemen die alles zal bepalen en verbetert.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-houding-bepaalt-onze-toekomst.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Houding Bepaalt Onze Toekomst

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen